Arama

Gaziantep Alg Spor yeni sezona hazır

1 hafta önce

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginde 2024-2025 sezonu bu hafta oynanacak maçlar ile başlayacak ve kadın futbolunun güçlü ekiplerinden Gaziantep Alg Spor, ligin ilk haftasında evinde Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayacak.

Gaziantep Alg Spor yeni sezona hazır
ad image
ad image

Teknik direktör Hilmi Bugüner, yönetiminde yoğun bir tempoda çalışan Gaziantep Alg Spor, yeni sezona hazır olduklarını ve ligin ilk haftasında oynayacakları Amed Sportif Faaliyetleri maçını iple çekiyorlar. Sarı-Grili takım yeni sezonun ilk maçında Diyarbakır ekibiyle 8 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Batur sahasında karşı karşıya gelecekler. İlk maçını evinde taraftarı önünde oynayacak olan Alg Spor'da moraller yüksek...

BAŞKAN ALİ GÖZCÜ ŞEHRE ÇAĞRI YAPTI

Geçtiğimiz günlerde kadın futboluna yaptığı katkıdan dolayı yılın en iyi yöneticisi ödülünü alan başkan Ali Gözcü, çağrıda bulunarak destek istedi. Ali Gözcü; "Yeni bir sezona daha girdik, Türk futboluna hayırlı olsun. Adil bir lig, güzel bir lig olmasını istiyoruz. Hak edenin kazandığı bir lig olsun. Geçen sezon belki beklentilerden uzak kaldık ama bu sezon hedefimiz yine şampiyonluk ve bunun için mücadele vereceğiz. Tabii bu sadece bizim mücadelemizle olmayacak şehrin desteğine ihtiyacımız var, bu takım Gaziantep'i Süper Ligde temsil ediyor ve Avrupa'da temsil etme gururunu da yaşattı. Herkesi bu şampiyonluk yürüyüşünde yanımızda görmek istiyoruz. İnanıyorum ki el ele vererek yeniden o özlenen şampiyonluğa ulaşacağız. Ben teknik ekibimize ve takımımıza güveniyorum. Onlara başarılar diliyorum."

BUGÜNER; ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

Geçen sezon takımın başına geçtikten sonra iyi bir hava yakalayan ve bu sezon ise yeniden sözleşme uzatılan teknik direktör Hilmi Bugüner, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerinin yüksek olduğunu söyledi. Bugüner; "Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun. İnşallah bizim adımıza da iyi bir sezon olacağına inanıyorum. Çok iyi hazırlandık, çok iyi çalıştık, oyuncularımla birlikte yeni sezona hazırız. Evimizdeki ilk maçta oynayacağımız Amed maçıyla birlikte iyi başlamak istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek ve bu sezon taraftarlanımızın daha çok desteğine ihtiyacımız olacak ve onların desteğiyle hedefe ulaşacağız" dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image