Arama

Gaziantep ALG Spor’dan imza şov

1 yıl önce

Turkcell Kadınlar futbol Süper Ligi'nin şampiyon adaylarından Gaziantep ALG Spor, flaş transferleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Gaziantep ALG Spor’dan imza şov
ad image
ad image

 Şu ana kadar Andrijana Trisic, Kongolu Kuzoya ve Karina Olkkovik'e imza attıran Gaziantep ALG sporda transferler peş peşe gelmeye devam ediyor. Kadın futbolunun güçlü ekiplerinden ALG spor, 4 transfere daha imza attırarak önemli isimleri kadrosuna kattı. Süper Ligin şampiyon adayı ALG Spor, geçen sezon Diyarbakır Amed sportif faaliyetlerde önemli çıkış yakalayan kanat oyuncusu Christalle Ursulla Demba'yı kadrosuna kattı. Sarı-Grili takım savunmaya Hırvatistan milli takımında oyuncusu ve son olarak İtalya Seri ve takımı napoli'de forma giyen 26 yaşındaki tecrübeli isim antonia dulcic ile birlikte Hollanda pasaportlu Gambiyalı stoper Manyima Stevelmans ve iki ayağını da çok iyi kullanan golcü isim Brezilyalı Karol  Cardozo'yu  transfer ettiğini açıkladılar. 4 oyuncuya birden imza attıran Gaziantep'in güçlü ekibi ALG Spor transferde şovunu sürdürüyor.

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ OYUNCULAR GAZIANTEP'TE

Önümüzdeki sezon Turkcell Kadınlar süper liginde adından yine başarılı sonuçlarıyla söz ettirmeye hazırlanan Gaziantep ALG Spor'da kulüp başkanı Ali Gözcü, birbirinden değerli oyuncuları Gaziantep'e kazandırdık. Bu transferleri yapmak kolay olmadı. Bir çok takım talip olmasına rağmen hepsinin tercihi Gaziantep oldu. Buda bizim ne kadar doğru isler yaptığımızı gösteriyor. Aramıza katılan tüm oyuncularımıza hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image