Arama

Gaziantep ALG Spor'da Dudullu hazırlığı

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nin son şampiyonu Gaziantep ALG Spor, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında lige devam kararı alırken bu hafta oynayacağı Dudullu maçıyla yoluna devam edecek.

Gaziantep ALG Spor'da Dudullu hazırlığı
ad image
ad image

Şu ana kadar başarılı sonuçlar alarak liderliğini koruyan Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımı, İstanbul temsilcisi Dudullu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Play-Off’ta rakiplerini geçerek şampiyonluğa imza atmak isteyen ALG Spor, Dudullu ile yapacağı maçı kazanarak kaldığı yerden yoluna devam etmek istiyor. Gaziantep ekibinde Kulüp Başkanı Ali Gözcü, ligde kaldıkları yerden yollarına devam edeceklerini söyledi. Ali Gözcü, Dudullu ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyleyerek, “Deprem sonrasında lige ara verilmişti. Tüm ülkemizin başı sağolsun. Ülkemize geçmiş olsun. Bizde ligde yolumuza devam etme kararı aldık. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image