Arama

Gaziantep ALG, Play-Off'ta 2. turda sahaya çıkacak

1 yıl önce

Turkcel Kadın Futbol Süper Ligi'nde normal sezonun ardından Play-Off maçları dün start aldı. Geçen yılın şampiyonu Gaziantep ALG Spor, ilk turda maç oynamayacak. İkinci turda sahaya çıkacak olan temsilcimiz, hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla devam ediyor.

Gaziantep ALG, Play-Off'ta 2. turda sahaya çıkacak
ad image
ad image

Bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, 2 beraberlik ve birde mağlubiyet alan Gaziantep ALG Spor, tüm dikkatini Play-Off maçlarına çevirdi. Salih Öner yönetiminde Play-Off maçlarına hazırlanan ALG Spor, ilk tur maçlarını oynamadan geçecek. İkinci tur maçlarına hazırlanan Gaziantep ALG Spor, bu sezon şampiyonluk kupasını yine Gaziantep’e getirmek istiyor.
BAŞKAN ALİ GÖZCÜ İDDİALI
Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, her yıl olduğu gibi bu sezonda takımına maddi ve manevi büyük bir destek verdi. Ali Gözcü, takım olarak şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, “Bu sezon lider olarak tamamladığımız ligde şampiyonluk istiyoruz. Play-off maçlarına ikinci turdan başlayacak. Oynayacağımız maçları kazanarak O kupayı Gaziantep’e getirmek istiyoruz” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image