Arama

Gaziantep ALG'de Başkan Gözcü'den güvenoyu

1 yıl önce

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin lideri Gaziantep ALG Spor, müthiş bir başlangıçla ligde 3'te 3 yaparken Kulüp Başkanı Ali Gözcü ise bu çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Gaziantep ALG'de Başkan Gözcü'den güvenoyu
ad image
ad image

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde 3 hafta geride kalırken bu üç maçı kayıpsız geçen Gaziantep ALG Spor'da yüzler gülüyor. 

21 FUTBOLCUNUN 17'Sİ YENİ
Geçtiğimiz yılın başarılı takımı ve şampiyon ekibi Gaziantep ALG Spor, bu sezon teknik ekipten futbolcu kadrosuna kadar yeniledi. Sıfırdan bir takım oluşturan Gaziantep temsilcisi, 17 yeni transfer yaptı. 21 futbolcusundan 17'si yeni olmasına rağmen ligin ilk üç maçını kazanan Gaziantep ALG Spor, önemli bir başarı elde etti. 

LİGE SÜPER BAŞLANGIÇ

Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımı lige deplasmanda Beşiktaş galibiyetiyle başladı. Daha sonra kendi sahasında Amed Spor'u konuk ederek mağlup eden Gaziantep ALG, deplasmanda ise Trabzonspor Kadın futbol takımını mağlup etmeyi bildi. Lige çok iyi bir giriş yapan ALG Spor, aldığı başarılı sonuçlara bu hafta yenisini eklemek istiyor. ALG, Cumartesi günü kendi sahasında Ataşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Bu önemli maç Cumartesi saat 16.00'da Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi sahasında oynanacak. 

BAŞKANIN GÜVENİ TAM

Gaziantep'te Kadın futboluna büyük bir destek vererek Türkiye'de söz sahibi haline getiren Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, bu sezon yeni bir takım oluşturmalarına rağmen çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Gözcü, "Takımın başına deneyimli bir teknik direktör getirdik. Güçlü bir teknik ekip kurduk. Ardından 17 yeni futbolcu transfer ederek kadromuzu yenilemiş olduk. Yeni bir takım olmamıza rağmen üç maçın üçünü de kazanarak lige çok iyi bir giriş yaptık. Bizim için bundan sonraki haftalar daha önemli. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" diedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image