Arama

Gaziantep ALG'de başkan Ali Gözcü takımını kutladı

1 yıl önce

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu 2. haftasında deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor'u 4-0 mağlup ederken maçtan sonra Kulüp Başkanı Ali Gözcü, takımını tek tek kutladı.

Gaziantep ALG'de başkan Ali Gözcü takımını kutladı
ad image
ad image

Sezonun ilk haftasında Hatayspor ile 3-3 berabere kalan Gaziantep ALG Spor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Karadeniz Ereğli Beledeyispor'u 4-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. İlk yarıyı Mariem'in 6. ve 41. dakikada attığı gollerle 2-0 önde kapatan Sarı-grili takım, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürerek 51. dakikada Rose Bella ve 83. dakikada Dilek'in attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu.

BAŞKAN ALİ GÖZCÜ TAKIMINI TEBRİK ETTİ

Ligin ilk haftasında şanssız bir şekilde 2 puan kaybettiklerini belirten Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, "Kadınlar Süper Ligi ilk haftasında öne geçmemize rağmen evimizde 2 puan kaybetmiştik ama bu bizim için yola çıkarken ufak bir yol kazası oldu. Takımımız Ereğli deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmasını bildi ve bu galibiyetten dolayı teknik ekip ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle ligde çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Etiketler : Gaziantep ALG Kadın futbol Ali Gözcü Süper Lig
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image