Arama

Gaziantep ALG Başkanı Ali Gözcü'ye anlamlı ödül

3 hafta önce

Futbolun kraliçelerine ‘kristal ayaklar’ ödülü töreni düzenlendi. 

Gaziantep ALG Başkanı Ali Gözcü'ye anlamlı ödül
ad image
ad image

Kadın Futbolcular Derneği (KAFUDER) tarafından ilk kez düzenlenen “Kristal Ayaklar Ödül Töreni” Ankara CerModern’de yapıldı. Törende kadın futbolunun yükselen yıldızları ile destek verenler ödüllendirildi. Kadın futbolunun gelişimine öncülük yapan ve ilk günden buyana desteğini esirgemeyen Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü'yü  kadın futboluna desteklerinden dolayı ödül verildi.  

GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, siyaset, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim törende yer aldı. Törende, Hakkârigücü Kadın Futbol Takımı ve Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı sporcularının hikâyelerinin anlatıldığı video izletildi.

Ali Gözcü ödül1-i66c737b23bd7a.jpg

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

KAFUDER tarafından Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin desteklenmesi, görünürlüğünün artırılması ve kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak için ilk kez düzenlenen törende “Yılın Futbolcusu”, “Yılın Orta Saha Oyuncusu”, “Yılın Gol Kraliçesi”, “Yılın Fair Play Ödülü”, “Yılın Takımı”, “Yılın Kalecisi” gibi pek çok dalda ödül verildi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image