Arama

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi stres attı

10 ay önce

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Paintball Etkinliğinde bir araya geldi.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi stres attı
ad image
ad image

Dekan Prof. Dr. Mustafa Özdal’ın göreve geldiğinden buyana her hafta farklı etkinlik yaparak haftayı dolu dolu geçiren Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, bu hafta ise paintball oynayarak haftanın stresini attılar. 

zdal2-i6558d08c5f5ea.jpg

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZDAL yapmış olduğu açıklamada; ‘Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültemiz öğrencileri Şehitkâmil Belediyesi koordinasyonunda düzenlenen doğa etkinliklerine katıldılar. Ayrıca üç bölümümüzün her sınıf seviyesinden en az karma birer takım çıkararak paintball etkinliğinde kıyasıya yarıştılar. Öğrencilerimizin kazandığı deneyim ve etkileşimi kayda değer düzeyde önemliydi. Öğrencilerimize bu imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı sayın Fatih Ermeydan’ına, Şehitkamil Belediyesi Spor koordinatörü sayın Metin Alati ve tüm ekibine destekleri için teşekkür ettiğini ifade etti.

zdal4-i6558d0ba4e376.jpg

zdal3-i6558d0a3ba2b0.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image