Arama

GAÜN’de duygusal kamp sona erdi

10 ay önce

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi İle Şahinbey Belediyesi İşbirliğinde düzenlenen Oğuz Dinç kampı sona erdi.

GAÜN’de duygusal kamp sona erdi
ad image
ad image

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi İle Şahinbey Belediyesi İşbirliğinde düzenlenen 6 şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden mezunları Merhum Oğulcan Dinç hatırasına yapılan kamp sona erdi.

449e28c1-9cd4-4b9e-8726-8891313319ee-i6535402ff271f.jpg

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Özdal yapmış olduğu açıklamasında, "Şahinbey Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediğimiz kampımızda Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi öğrencileri ile bir arada deneyimlerini paylaşan öğrencilerimiz kıymetli anılar biriktirdi. Oğulcan’ın ailesini de ağırladık ve sohbet etme imkanı bulduk. Oğulcan örnek bir evlat örnek bir kardeş örnek bir sporcu örnek bir öğrenci idi. Her öğrencimiz ve mezunumuzun yanımızdaki değeri gibi Oğulcan ve ailesi her daim sevgiyle hatırlanacak ve özlemle anılacak" şeklinde ifadelerde bulundu.
49c6fac9-7eb8-4320-8789-7677a2baa4dd-i6535402f71f5f.jpg

Oğulcan Dinç'in ablası Gizem Dinç ise, "böyle güzel bir program düzenleyen Spor Bilimleri Fakültesi ve Şahinbey Belediyesine teşekkür etti. Son olarak Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Özdal Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Burak Çilesiz ve tüm Şahinbey Belediyesine katkı ve destekleri için teşekkür etti..

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image