Arama

Galatasaray yenildi ama ezilmedi! Aslan gruptan nasıl çıkacak?

10 ay önce

Almanya'nın güçlü takımı Bayern Münih ile Allianz Arena'da karşılaşan ve rakibine 2-1 mağlup olan Galatasaray, Münih karşısında çok iyi mücadele etmesine rağmen puan alamadı.b Şimdi gözler, Galatasaray'ın gruptan nasıl çıkacağına çevrildi.

Galatasaray yenildi ama ezilmedi! Aslan gruptan nasıl çıkacak?
ad image
ad image

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup olan temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu.

Bavyera ekibine deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray, 4 puanla 3. sırada kaldı. Alman ekibi ise 12 puanla zirvede yer aldı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Peki temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan bir üst tura nasıl çıkar? İşte ihtimaller...

GALATASARAY 3. SIRADA YER ALIYOR

Galatasaray'ın Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup olması ve Kopenhag'ın da son dakikada attığı golle Manchester United'ı devirmesi sonrası grupta işler iyice karıştı. Galatasaray bu maçlar sonucunda 4 puanla üçüncü sıraya geriledi. Kopenhag ise aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

MANCHNESTER UNİTED VE KOPENHAG MAÇLARI KALDI

Galatasaray, kalan maçlarını Manchester United ile sahasında ve son maçını da Kopenhag ile deplasmanda oynayacak. Sarı-Kırmızılı takım, bu iki maçı kazandığı takdirde rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmaksızın adını bir üst tura yazdıracak.

Gruptan çıkan Bayern Münih, bir sonraki maçını Kopenhag ile deplasmanda oynayacak. Danimarka ekibi yenilirse ve temsilcimiz Galatasaray da sahasında Manchester United'ı mağlup ederse Aslan'a Kopenhag deplasmanında 1 puan yetecek. 

Galatasaray'ın Manchester United'a yenilmesi durumunda ise sarı-kırmızılı takım yine Kopenhag'ı devirmek ve Manchester United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak. Grubu 3. sırada bitirecek takım da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.

İŞTE A GRUBU PUAN DURUMU

İşte Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oluşan son puan durumu

1- Bayern Münih: 12

2- Kopenhag: 4

3- Galatasaray: 4

4- Manchester United: 3

 

Galatasaray'ın fikstürü

Galatasaray gruptaki kalan son maçlarını Manchester United ile sahasında ve Kopenhag ile deplasmanda oynayacak. 

29.11.2023 - Galatasaray-Bayern Münih

12.12.2023 - Kopenhag-Galatasaray

 

Etiketler : UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray İcardı MUslera Okan Buruk Bayern Münih Kopenhag Manchester United
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image