Arama

Gabriel Margarit Alanyaspor galibiyeini Rumence sözlerle değerlendirdi

10 ay önce

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Romence bir sözümüz var bizim; ‘Geldim, oynadım, üç puan aldım ve evime döndüm.’ Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Gabriel Margarit Alanyaspor galibiyeini Rumence sözlerle değerlendirdi
ad image
ad image

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Alanyaspor’u 3-0’la geçti.

Maçın ardından düzenlenen basıntoplantısında karşılaşmayı değerlendiren Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit aldıkları 3 puandan dolayı çokmutlu olduklarını söyledi.

Futbolcuların geçen haftaki plana sadık kaldığını aktaran Margarit, “Taktiksel olarak harika bir maç çıkardık. Fırsat bulduğumuz zaman gole çevirdik. Bugünün aslında stratejisi topu vermeyip alanlar bulup golü atmaktı. Yedekten giren oyuncular için de çok mutluyum. Onlar da güzel oyun çıkardılar. Romence bir sözümüz var bizim; ‘Geldim, oynadım, üç puan aldım ve evime döndüm.’ Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor” diyekonuştu.

Alanya’nın çok iyi ofansif oyuncuları olduğuna dikkati çeken Margarit, skorun kolay gözükse de karşılaşmanın zor geçtiğini söyledi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image