Arama

Futbol Camiası bu düğünde bir araya geldi!

1 yıl önce

Siirt Köy Hizmetler YSE Spor, Gaziantepspor ve Trabzonspor'un unutulmaz golcülerinden birisi olan ve şimdi teknik direktörlük görevini yürüten hemşehrimiz Hasan Özer, oğlu Furkan Özer’i evlendirdi.

Futbol Camiası bu düğünde bir araya geldi!
ad image
ad image

Siirt Köy Hizmetler YSE Spor, Gaziantepspor ve Trabzonspor’un unutulmaz golcülerinden birisi olan ve şimdi teknik direktörlük görevini yürüten hemşehrimiz Hasan Özer, oğlu Furkan Özer’i evlendirdi. İstanbul'da yapılan görkemli düğünle teknik direktör Hasan Özer'in oğlu Furkan Özer hayatını Beyzanur ile birleştirirken bu görkemli düğüne önemli isimlerden katıldı. Hasan Özer'i eski takım arkadaşlarının yanı sıra birlikte görev yaptığı Teknik Direktör Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Metin Akçevre, Mehmet Gönülaçar, Başakşehirli Deniz Türüç, Hurriyet Gazetesinden İsmail Er, Galatasaraylı eski futbolcu Capone, İş İnsanları Kamuran Kayra, İsmet Eryeşil, Abdulkadir Şeker ve Gaziantepspor'da Hasan Özer döneminde forma giyen Cenk Tosun ile birlikte baba Şenol Tosun ve anne Selma Tosun'da yalnız bırakmazken birçok ünlü isimler yer aldı. Siirtli  Oktay Oktay'ın sahne aldığı düğünde davetlilerle oldukça güzel bir gece geçirirken amca Mustafa Özer'de yeğeninin mutlu gününü paylaştı. Spor27.net olarak genç çifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image