Arama

Furkan Soyalp’ten duygusal veda

1 yıl önce

Deprem sonrasındalikten çekilen Gaziantep futbol Kulübü’nün kiralık olarak Adana Demirspor‘a gönderdiği Furkan Soyal, Adana Demirspor camiasına teşekkür ederek duygusal bir açıklama yaptı.

Furkan Soyalp’ten duygusal veda
ad image
ad image

Gaziantep futbol Kulübü'nün başarılı futbolcusu Furkan Soyalp Adana Demirspor'da aynı başarısını devam ettirirken ligin tamamlanmasıyla birlikte Adana camiasına veda etti. Furkan Soyalp duygusal bir açıklama yaparak şu sözlere yer verdi; "bu kadar sürede bu kadar derin anılar biriktireceğimi hayal bile edemezdim. Adana şehri ve Adana Demirspor asla unutamayacağım anılarla kalbime kazındı. Uzun bir sezonun sonuna geldik ülkece zor günler geçirdik yine de bir şekilde yolumuza devam ettik. İlk geldiğim gün de söyledigim gibi bu takım daha büyük başarıları hak etti. Lige dördüncü olarak bitirmiş olmanın gururu ve Avrupa kupalarına katılma umuduyla sezonu bitirdik Başta başkanımız Murat Sancak olmak üzere Metin Korkmaz ve hocamıza bana öğrettikleri ve emekleri için teşekkür ederim. Bu serüvenimde yakından uza hayatıma dokunan ve ismini yazmadığım herkese ayrıca teşekkür ediyorum dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image