Arama

Flaş Gelişme! Gaziantep FK transfer yapabilecek mi?

1 yıl önce

2023-2024 sezonunda Süper Lig'de mücadeleye devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde transfer için harekete geçilirken transfer tahtasını açmak üzere yönetim kolları sıvadı

Flaş Gelişme! Gaziantep FK transfer yapabilecek mi?
ad image
ad image

Yeni sezon öncesinde önce başkanını ardından yönetim kurulu ve icra kurulunu belirleyen Gaziantep Futbol Kulübü'nde Ale/ander Merkel ve Alin Tosca'nın FİFA'ya şikayetlerinden sonra kulübün transfer tahtası kapatılmıştı. Şu anda transfer yapma yetkisi bulunmayan Gaziantep FK'da yönetim bu iki futbolcunun alacaklarını ödemesi halinde transfer yapabilecek. 

YÖNETİM ÖDEME HAZIRLIĞINDA

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Alin tosca ve Merkel'in alacaklarını ödeme üzere hazırlık yapmaya başladı. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi Tosca ve Merkel'in alacaklarını kısa sürede ödeyerek transfer tahtasını açacaklar. 

ERDAL GÜNEŞ RAPOR VERDİ

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, kiralıklardan dönecek oyuncuların yanına nokta transfer istedi. Güneş, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile yaptığı görüşmede transferlerle ilgili rapor sunarken yönetim ise kadroya güçlendirmek için harekete geçti. İlk olarak transfer tahtasını açacak olan Gaziantep yönetimi, daha sonra genç ve gelecek vaad eden isimleri kadroya dahil edecekler. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image