Arama

Flaş ! Gaziantep FK'da Günay bilmecesi.. Ne kadar bonservis alındı?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırarak Galatasaray’a imza atan Günay Güvenç için Kırmızı-Siyahlı kulübe ödenen bonservis ücreti tartışma konusu oldu. Gaziantep FK, Günay’ın bonservisinde 400 bin Euro mu? Yoksa 250 bin Euro mu? Kazandı kamuoyunda tartışma yarattı.

Flaş ! Gaziantep FK'da Günay bilmecesi.. Ne kadar bonservis alındı?
ad image
ad image

Haftalar gitti-gidecek denilen Günay Güvenç, sonunda Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli kaleci Gaziantep FK'dan gideceği 180 bin Euro'dan vazgeçerken Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis ücreti kafaları karıştırdı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde, “Galatasaray Günay'a karşılık 400 bin Euro ödeme yapacak, artı Batuhan bedelsiz olarak kiralık gelecek. Günay ise 180 bin Euro geleceğinden vazgeçti” demesine rağmen Galatasaray kanadından yapılan açıklama herkesi şaşırttı. Galatasaray'ın yapacağı Günay için Gaziantep FK'ya 250 bin Euro ödeme emrini duyurdu. Bu açıklama iki kulüp arasındaki kararsızlığı ortaya çıkarırken Gaziantep FK'nın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image