Arama

Flaş.. Flaş.. Süper Lig ekibine transfer yasağı

11 ay önce

Süper Lig ekibi, geride kalan sezon başında kadrosuna kattığı futbolcunun dosyasından dolayı iki dönem transfer yasağına çarptırıldı. Bu kararı FIFA Uyuşmazlık Kurulu resmen açıkladı.

Flaş.. Flaş.. Süper Lig ekibine transfer yasağı
ad image
ad image

Trendyol Süper Lig ekibi bir şok ile karşı karşıya kaldı. Geçen sezonun başında transfer edilen futbolcunun dosyasından dolayı Süper Lig ekibi iki dönem transfer yasağına çarptırıldı.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden ve kötü bir başlangıç yapan Yılport Samsunspor'a transfer yasağı geldi. FIFA, Uyuşmazlık kurulu tarafların başvuru ve itirazlarını karara bağladı; Novikovas haklı bulunurken, Samsunspor'a iki dönem transfer yasağı geldi.

KADRO DIŞI KALMIŞTI

Litvanyalı futbolcu Avrydas Novikovas, geçen sezon önce kadro dışı bırakılmış daha sonra ise sözleşmesi feshedilmişti. 24 Ocak 2023 tarihinde Samsunspor ile yollarını ayıran 32 yaşındaki oyuncu, daha sonra Hapoel Haifa'ya transfer oldu. Novikovas kariyerine Litvanya'nın Zalgiris takımında devam ediyor.

'İZİN GÜNÜNDE BİR MEKTUP ALDIM'

Öte yandan Samsunspor'dan ayrılmasının ardından flaş açıklamalar yapan Novikovas, "Her şey iyi gidiyordu. İzin gününde bir mektup aldım. Mektupta takım arkadaşlarımla iyi geçinemediğim, antrenmanlarda iyi bir performans sergilemediğim ve koçu dinlemediğim yazıyordu. Mektup yanlış kişiye gönderildi sandım. Boldrin ve beni 30 gün kadro dışı bıraktılar.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image