Arama

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK o golcüyle imzalıyor

1 yıl önce

Uzun süredir Gaziantep Futbol Kulübü'nün gündeminde olan Belaruslu futbolcu Vladislav Morozov ile her konuda anlaşma sağlanırken bu futbolcunun Cumartesi günü resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK o golcüyle imzalıyor
ad image
ad image

Transferde son hamleyi santrafor alarak yapmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü, uzun süredir görüşme halinde olduğu Belaruslu futbolcu  Vladislav Morozov ile anlaşma sağladı. Tekspor.net'in elde ettiği bilgiler neticesinde yönetimin bu oyuncuyu Gaziantep'e getirdiği ve Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler arasında. Transferde şu ana kadar bir çok futbolcuya imza attıran Gaziantep ekibi, gol yollarındaki sıkıntıyı ve eksikliği ise  Vladislav Morozov ile gidermek istiyor. Okaka transferini şimdilik askıya kaldıran Gaziantep Futbol Kulübü,  Vladislav Morozov ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Gaziantep Futbol Kulübü'nün anlaşma sağladığı Belarus'un Dinamo Minsk kulübünde yarım sezonda 19 maçta 15 gol atan ve 5 asist yapan Vladislav Morozov'un Gaziantep'e geldiği ve takımın antrenmanını izlediği öğrenilirken bu oyuncunun yarın sağlık kontrolünden sonra imza atacağı kaydedildi.

NOT : BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Morozov-i64dfb3b8466eb.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image