Arama

Flaş.. Flaş… Gaziantep FK Başkanı Yılmaz, Oğuzeli’ne aday mı?

9 ay önce

Gaziantep’in sevilen iş insanı ve Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’ın kulislerde Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı olacağı konuşuluyor. Ak Parti ve MHP ziyaretleriyle gündeme gelen Memik Yılmaz’ın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. 

Flaş.. Flaş… Gaziantep FK Başkanı Yılmaz, Oğuzeli’ne aday mı?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı ve işadamı Memik Yılmaz’ın siyasete atılacağı ileri sürülürken Ak Parti ve MHP listesinde Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı olacağı gelen bilgiler arasında. Tekspor.net'in edindiği bilgiler neticesinde Son iki günden buyana Ak Parti ve MHP ziyaretleriyle gündeme gelen Yılmaz’ın Oğuzeli Belediye başkanlığı için ismi geçiyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nü zor bir süreçte alarak üst sıralara çıkaran Yılmaz’ın önce Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i ziyareti, ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’i ziyareti kulislerde yapılan konuşmaları perçinlendi. Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz’ın ise şu anda nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken Yılmaz’ın Cumhur ittifakı tarafından MHP’den Oğuzeli Belediye Başkan Adayı gösterileceği iddia ediliyor. Yılmaz bu konuda henüz kararsız görünürken kulislerde ise aday olacağı konuşulmaya devam ediyor. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image