Arama

Flaş.. Flaş.. Alanyaspor’da deprem! O isim istifa etti

10 ay önce

Turkcell Süper Lig’de Gaziantep Futbol Kulübü’nde Erdal Güneş’in istifası sonucu çok sayıda teknik direktör istifa ederken son olarak Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan’da görevini bıraktı.

Flaş.. Flaş.. Alanyaspor’da deprem! O isim istifa etti
ad image
ad image

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 2-1 mağlup oldukları Sivasspor karşılaşması sonrası istifa etti. İstifa sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Bu kan değişikliği kulübe de bana da iyi olacağını düşünüyorum. Üzgünüm” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Corendon Alanyaspor sahasında Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, istifa kararı aldığını açıkladı.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Bir karar verdim. Tabii işler iyi gitmeyince, bu tür durumlarda bir değişikliğin kulüp için de benim için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Onun için bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Alanyaspor’a başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu şanssızlığı hem de oyunun karşılığını alıp hak ettiği yerlere gelirler. Üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Bu kan değişikliği kulübe de bana da iyi olacağını düşünüyorum." 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image