Arama

Flaş.. Flaş... Acun Ilıcalı, 2023 Survivor'da yarışacak isimleri açıkladı! 2023 Survivor'da hangi futbolcu ve sporcular var?

1 yıl önce

Türkiye'nin en çok izlenen kanalı olan TV 8'de 2023 yılında düzenlenecek olan Survivor 2023'e katılacaklar açıklandı. Acun Ilıcalı 2023 Survivor'da yarışacak isimleri belirlerken önünümdeki günlerde ise bu sporcuların isimlerini tek tek açıklayıp tanıtacak.

Flaş.. Flaş... Acun Ilıcalı, 2023 Survivor'da yarışacak isimleri açıkladı! 2023 Survivor'da hangi futbolcu ve sporcular var?
ad image
ad image

Merak ile beklenilen Survivor Türkiye 2023 yarışmasına ilişkin beklenen açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Acun Ilıcalı’dan gelen açıklama sonrası, Survivor 2023 yarışmasında yer alacak isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye, 2023 sezonu için geri sayıma başladı. TV8 ekranlarındaki yerini MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının hemen ardından alacak olan Survivor 2023 yarışmasının formatında değişiklikler yapılacağı açıklaması ise, TV8’in sahibi; Survivor’ın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı’dan geldi. Programın yeni formatı hakkında bilgi veren medya patronunun ardından yarışmaya katılacak isimler de tek tek ifşa olmaya başladı.

Geçtiğimiz gün bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, yarışmanın yeni sezonuna ilişkin; Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun” ifadelerini kullanmıştı. Yarışmanın yeni sezonuna ilişkin daha detaylı bir bilgi veren Acun Ilıcalı’nın açıklamaları sonrası yeni sezon yarışmacıları yüzünü göstermeye başladı.

ACUN ILICALI, SURVİVOR’IN YENİ SEZONUNU TANITTI

Survivor yarışmasının yeni sezonuna ilişkin gerçekleştirdiği paylaşımın ardından geçtiğimiz gün katıldığı bir programda konuşan yarışmanın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı, programda değişecek olan özelliklere dikkat çekti. Daha akılcı bir format seçtiklerini belirten Acun Ilıcalı, yeni sezon ile ilgili olarak şu şekilde bir açıklama gerçekleştirdi:

“Survivor'da bu sene aklın da ön planda olduğu bir döneme geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma dönemini özledim, o Survivor'ın tadını vermek istiyorum. Hem aklı olup hem de belli bir becerisi olan Survivor canlandırıyoruz kafamızda.”

KADRO İÇİN İSMİ GEÇENLER BELLİ

Her sene olduğu gibi yayın tarihi yaklaşan Survivor Türkiye yarışmacı öncesinde televizyon izleyicisinin yine en çok merak ettiği konu, yarışmada yarışacak isimler oldu. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının formatına ilişkin açıklamalar gerçekleştiren Acun Ilıcalı, yarışmacılar ile ilgili olarak ise ser verip, sır vermedi. Ancak, geçtiğimiz sezon yarışmacıların pek çoğunu tahmin etmiş olan sosyal medya fenomeni Ata Benli, bu senenin kadrosuna ilişkin de bir tahmin gerçekleştirdi. Ata Benli’nin tahminlerine göre Survivor 2023’te aşağıdaki isimler yer alacak:

Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Merve Aydın, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Cellat.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image