Arama

FİFA’dan büyük şok! Transfer yasağı geldi

5 ay önce

FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 kulübe transfer yasağı getirdi. Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor'a 3'er veya 2 dönem transfer yasağı uygulanacak. Diğer Türk kulüpleri de benzer kısıtlamalarla karşı karşıya kaldı.

FİFA’dan büyük şok! Transfer yasağı geldi
ad image
ad image

FIFA, Trendyol Süper Lig’den 7 kulübe transfer yasağı getirdi.

FIFA'dan 7 Süper Lig Kulübüne Transfer Yasağı: Türk Futbolunda Büyük Sarsıntı!

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Türkiye'nin Trendyol Süper Lig'inde mücadele eden bazı kulüplere transfer yasağı uygulama kararı aldı. Adana Demirspor, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Yılport Samsunspor'a, FIFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, sırasıyla 3 ve 2 dönem transfer yasağı getirildi.

Açıklamada, söz konusu kulüplerin transfer yasağına sebep olan nedenlere dair detaylı bilgi verilmezken, bu kararın Türk futbolu üzerinde etkisi büyük olacağı öngörülüyor.

FIFA'nın Kararıyla Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor ve Diğer Kulüpler Transfer Yasağı İle Karşı Karşıya!

Bu gelişmenin yanı sıra, Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor FK, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu, Alg Spor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor ve Tuzlaspor gibi diğer kulüplerin de transfer yasağı aldığı belirtildi.

▪️Adana Demirspor - 3 dönem

▪️Antalyaspor - 3 dönem

▪️Alanyaspor - 3 dönem

▪️Hatayspor - 3 dönem

▪️MKE Ankaragücü - 3 dönem

▪️Kayserispor -3 dönem

▪️Samsunspor - 2 dönem

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image