Arama

FİFA 2022'de İngitere, İran'a acımadı

1 yıl önce

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda İngiltere, B Grubu'ndaki ilk maçında İran'ı farklı mağlup etti. İngiltere rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

FİFA 2022'de İngitere, İran'a acımadı
ad image
ad image

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda İngiltere, B Grubu'ndaki ilk maçında İran'ı 6-2 mağlup etti.

İngiltere Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası'nda nasıl bir savunma dizilişiyle mücadele edeceği üzerine aylardır devam eden tartışmalara aldırış etmeyen teknik direkter Gareth Southgate, geri dörtlüde Trippier, Stones, Maguire ve Shaw'la sahaya çıktı. Deneyimli teknik adam, Maguire ve Shaw ısrarından Dünya Kupası'nda da vazgeçmedi.

İngiltere, karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı

İngiltere, temposunu koruduğu ikinci yarının 62. dakikasında Saka ile bir gol daha bularak farkı 4'e çıkardı. Kalabalık İngiliz savunmasını kısa paslarla geçen Mehdi Taremi, 65. dakikada skoru 4-1'e getirdi.

İngiltere, 71. dakikada Marcus Rashford ve 90. dakikada Jack Grealish'in kaydettiği gollerle farkı 5'e çıkardı: 6-1. İran, 90+13. dakikada Taremi ile penaltıdan bir gol daha buldu ve İngiltere, karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı.

Süper Lig'de Kayserispor forması giyen Majid Hosseini ile Ali Karimi, İran'da ilk 11'de sahaya çıktı.

Etiketler : Katar 2022 Dünya Kupası İngiltere İran FİFA Kayserispor Marcus Rashford Majid Hosseini Maguire
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image