Arama

Fernando Santos Portekiz'den gönderiliyor! Ronaldo'yu kesince yollar ayrıldı

1 yıl önce

Dünya Kupası'nda isminden çok bahsettiren Cristiano Ronaldo, Teknik Direktör Fernando Santos ile ter düşünce tecrübeli teknik adam ile yollar ayrıldı. Katar Dünya Kupası'na çeyrek finalde Fas'a 1-0 mağlup olarak elenen Portekiz'de teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Fernando Santos Portekiz'den gönderiliyor! Ronaldo'yu kesince yollar ayrıldı
ad image
ad image

Portekiz Futbol Federasyonu Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos ile yolların ayrıldığını açıkladı. Fernando Santos Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a elenmelerinin ardından eleştirilerin hedefinde yer aldı.

Ronaldo'yu yedek bıraktığım için pişman değilim

Santos Fas maçının ardından "Ronaldo'yu yedek bıraktığım için pişman değilim. Bence bu takım İsviçre'ye karşı çok iyi oynayan bir takımdı. Cristiano Ronaldo harika bir oyuncu, ama bu maçtaki kararımdan dolayı üzgün değilim. Dediğim gibi, herhangi bir pişmanlığım yok." dedi.

Bu futbolun bir parçası

Santos ayrıca "Maç bittikten sonra Ronaldo'un yanına gittim ve maça dair en çok üzülen kişilerden birinin Ronaldo olduğunu anladım. Tabii ki üzgünüz, ama bu futbolun bir parçası." ifadelerini kullandı.

EURO 2016 şampiyonluğu yaşadı

2014 yılından beri Portekiz'in başında olan Fernando Santos ülke tarihindeki ilk kupa olan EURO 2016 şampiyonluğunda teknik direktördü. Santos Portekiz ile 68 galibiyet  21 beraberlik ve  20 mağlubiyet yaşadı. 231 gol atarken kalesinde 87 gol gördü.

Jorge Jesus listede

Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos'un koltuğunun boşalmasının ardından yeni isimler gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus. Tecrübeli teknik adam aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nın gündeminde 

Jose Mourinho favori isimlerden

Portekiz Futbol Federasyonu'nun Jorge Jesus dışında teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho'yu düşündüğünü ve Mourinho'nun da bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi. Ayrıca Fonseca ve Rui Jorge'nin de ismi geçiyor

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image