Arama

Fenerbahçe hem ligde, hem Avrupa'da rakip tanımıyor

10 ay önce

Fenerbahçe, göğsünde Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi bulunan Cumhuriyet'in 100. yıl formasıyla çıktığı maçta Pendikspor'u da yenerek 10'da 10 yaptı.

Fenerbahçe hem ligde, hem Avrupa'da rakip tanımıyor
ad image
ad image

Fenerbahçe, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü şerefine göğsünde Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi bulunan formayla çıktığı maçta Siltaş Yapı Pendikspor'u 5-0 yenerek, 10'da 10 yaptı. Sarı-Lacivertliler, liderlik koltuğunu Galatasaray'dan da tekrar geri aldı.

Toplam galibiyet serisi 19'a çıktı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde müthiş bir sezon başlangıcı yapan Fenerbahçe, Avrupa'da üst üste kazandığı 9 maç da eklendiğinde galibiyet serisini de 19 maça çıkardı. Geçen sezonun son iki galibiyeti de hesaba katıldığında Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 21'e ulaşıyor. 

103 gollük rekora da göz dikti

Pendikspor'u da farklı geçen Sarı Kanarya, 10 maçta 28 gole ulaştı. Sarı-Lacivertliler'in maç başı gol ortalaması 2.8'e yükseldi. Fenerbahçe bu ortalamayı sezon sonuna kadar sürdürürse 1988-1989 sezonundaki 103 gollük rekorunu da kıracak. Fenerbahçe böyle devam ederse sezonu 106 golle bitirecek.

Erencan attı, sayılmadı

Pendikspor, kontra atakla tehlike yarattı. Fenerbahçe'nin kornerinin ardından topu kapan Pendikspor, hızlı çıktı. Orta sahadan savunma arkasına sarkan Erencan Yardımcı topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Erencan topu ağlara yolladı. Fakat ağlara giden bu top ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image