Arama

Eyüp Türkaslan unutulmadı! Anlamlı organizasyon

10 ay önce

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile merhum kaleci Eyüp Türkaslan anısına kamp düzenlenecek.

Eyüp Türkaslan unutulmadı! Anlamlı organizasyon
ad image
ad image

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Oğulcan Dinç adına kamp düzenleyen Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bir ilke daha imza atıyor. Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ve dekan yardımcısı Fikret Alıncak’ın girişimleri sonrası bu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Ahmet Eyüp Türkaslan adına kamp düzenleniyor. 6 Şubat depreminde Malatya’da enkazda altında kalarak hayatını kaybeden Gaziantepli kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan hatırasına 28-29 Ekim tarihleri arasında GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Gizem Doğan Yaşayarak öğrenme Merkezi’nde kamp yapılacak. Kampa Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılacağı bildirildi. 
IMG_7865-i653ab1eb25814.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image