Arama

Erol Bulut’tan Gaziantep FK ile ilgili flaş açıklamalar

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Teknik Direktör Erol Bulut, görevde iken yönetimin başka teknik direktörlerle görüşmesinin doğru olmadığını söyledi.

Erol Bulut’tan Gaziantep FK ile ilgili flaş açıklamalar
ad image
ad image

"Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın"

Gaziantep FK'nin başındayken, o dönemde çalışmayan bazı teknik adamların görev almak için kulüple temasa geçtiğini ve bunu hiç etik bulmadığını anlatan Erol Bulut, şu görüşlerini paylaştı:

"Bu sezon için 1-2 teklif geldi ama sezon sonuna kadar çalışmayacağımı söyledim. Şu an her takımın hocası var ve ligler devam ediyor. Şu an bir şey diyemem. Sezon bittikten sonra, gelecek haftalarda yurt dışında mı Türkiye'de mi çalışacağım belli olacak. Beğenmediğim tek şey; bir takımda çalışan teknik direktör varken, başka hocaların o takımla bağlantı kurması ya da mesaj göndermesi. Şık değil. Benim Gaziantep FK dönemimde de oldu. Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Ben bu kadar diyorum. Hiçbir zaman öyle bir şeyin içine girmedim ve girmeyeceğim. O arkadaşlarımız çalıştıklarında, onların başına da geldiğinde, nasıl hissedeceklerini kendileri iyi düşünsün. Mesajı alanlar almıştır zaten."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image