Arama

Erdal Güneş iskeleti korudu!

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, yeni sezon hazırlıkları için 30 Haziran’da bir araya geleceklerini söyledi. Güneş, kulüple sözleşmeleri devam eden oyuncularla yola devam edeceklerini dile getirdi.

Erdal Güneş iskeleti korudu!
ad image
ad image

Deprem sonrasında ligden çekilen ve 15 futbolcusunu kiralık olarak gönderen Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Sorumlu Erdal Güneş, yeni sezon planlarını yapıyor. Kiralık giden futbolcularla birebir görüşen genç teknik adam, sözleşmesi devam eden oyuncularla yola devam edeceklerini dile getirdi.

KAMP 30 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Erdal Güneş, yeni sezon çalışmalarına 30 Haziran'da başlayacaklarını kaydetti. Sözleşmesi devam eden futbolcuların takıma döneceğinin altını çizen Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu süreçte oyuncularımızı çeşitli kulüplere verdik. İstemeden de olsa yollarımızı ayırdığımız, satmak zorunda kaldığımız oyuncular vardı. Genel anlamda takımın iskelet kadrosunu korumaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Mukavelesi devam eden oyuncularımızın hepsi eminim ki dönecektir. Biz, 30 Haziran'da bir toplanma planı hazırladık ve oyunculara biten sezonla alakalı tatil döneminde bir çalışma planı gönderdik. Onlar da bu plana uyuyorlar ve şu an çalışıyorlar. 30 Haziran'da mukavelesi devam eden oyuncularımızla start vereceğiz."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image