Arama

En Ucuz Kombine Gaziantep FK’da

1 yıl önce

2023-2024 sezonunda Süper Ligde yoluna devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü, ligin en ucuz kombine biletini satıyor.

En Ucuz Kombine Gaziantep FK’da
ad image
ad image

Yeni sezonda Trendyol isim sponsorluğunda oynanacak Süper Lig'de 2023-2024 öncesi çok sayıda kulüp kombine kartlarını satışa sunarken, en ucuz kombine 125 lira, en pahalısı ise 150 bin lira olarak dikkati çekti. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle fiyatlarına zam yapmayan Gaziantep FK'nin en ucuz bileti 250 lira olarak belirlendi. Kadın taraftarlar bu biletleri yüzde 50 indirimle 125 liraya alabilecek. Süper Lig'de en ucuz kombine 125 lira, en pahalısı 150 bin lira.

Fenerbahçe VIP tribünü 150 bin liralık fiyatıyla en pahalı kombine bilet oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle fiyatlarına zam yapmayan Gaziantep FK'nin en ucuz bileti 250 lira olarak belirlendi. Kadın taraftarlar bu biletleri yüzde 50 indirimle 125 liraya alabilecek.

Süper Lig'de en ucuz kombine 125 lira, en pahalısı 150 bin lira   Son şampiyon Galatasaray'da en ucuz kombine bilet 6 bin lira. Fenerbahçe VIP tribünü 150 bin lira ile en pahalı kombine oldu. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image