Arama

Dünya voleybol sıralaması netleşti: Filenin Sultanları kaçıncı sırada?

3 ay önce

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan önce FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Sıralaması da netlik kazandı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın sıralamadaki yeri de belli oldu.

Dünya voleybol sıralaması netleşti: Filenin Sultanları kaçıncı sırada?
ad image
ad image

 

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Organizasyondaki maçların tamamlanmasının ardından ise FIVB Voleybol Kadınlar Dünya Sıralaması merak konusu oldu. 

Filenin Sultanları dünya sıralamasında üçüncü

Filenin Sultanları, dünya sıralamasında güncel olarak üçüncü sırada yer alıyor. İtalya'nın liderlik koltuğunda oturduğu FIVB Voleybol Kadınlar Dünya Sıralaması ise şu şekilde:

İtalya: 398.18 puan

Brezilya: 385.49 puan

Türkiye: 368.56 puan

Polonya: 365.39 puan

ABD: 349.10 puan

Çin: 341.89 puan

Japonya: 338.35 puan

Hollanda: 304.48 puan 

Sırbistan: 287.93

Kanada: 284.76

Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu

Milletler Ligi'nde Polonya, Filenin Sultanları'nı 3-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olan Polonya, Japonya'ya 3-2 mağlup olan Brezilya ile üçüncülük maçında karşılaştı. Üçüncülük maçında Polonya 3-2 üstün gelip bronz madalya kazanırken turnuvanın favori ekiplerinden Brezilya madalya kazanamadı. 

Milletler Ligi'nin bu yılki finalinde ise Japonya ve İtalya karşılaştı. Karşılaşmayı İtalya 3-1 kazanarak altın madalya kazanırken Japonya ise turnuvayı ikincilikle tamamladı. 

 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image