Arama

Dünya Kupası'nın yıldızı Cristiano Ronaldo yine tarihe geçti

1 yıl önce

Dünya Kupası'nda Gana ile oynanan maçta takımının ilk golüne imza atan Cristiano Ronaldo, yeni bir rekor kırdı. Portekizli dünya yıldızı 37 yaşındaki Ronaldo, tribünlerin büyük ilgisiyle karşılanırken Dünya Kupası'nın da en dikkat çeken ismi oldu.

Dünya Kupası'nın yıldızı Cristiano Ronaldo yine tarihe geçti
ad image
ad image

Son dönemde yaşadığı kaotik süreç nedeniyle en çok konuşulan isim olan ve sadece 2 gün evvel Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Cristiano Ronaldo'nun, Dünya Kupası performansı merakla bekleniyordu. Adeta yeniden ispat için Portekiz Milli Takımı'yla Katar'da bulunan 37 yaşındaki oyuncu, Gana karşılaşmasında attığı golle rekoru kırdı, tarihe geçti!

2022 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Tarihte ilk kez bu takvimde oynanan turnuvada ilkler yaşanmaya devam ediyor. Ev sahibi Katar, Fenerbahçeli Enner Valencia'dan yediği gollerle Ekvador'a 2-0 kaybetmiş ve ilk kez bir ev sahibi açılış maçında yenilmişti. Ekvador Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda attığı son beş golü kaydeden Enner Valencia ise turnuva tarihinde bir Güney Amerika ülkesi adına beş gollük seri yakalayan ilk oyuncu olmuştu.

Etiketler : Dünya Kupası Katar Portekiz Gana Cristiano Ronaldo Almanya Hollanda Fransa
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image