Arama

Dünya Kupası'nın görünmeyen kahramanları!

1 yıl önce

2022 Dünya Kupası'nın finalinde Fransa'yı penaltılarla yenerek şampiyon olan Arjantin'de teknik direktör Lionel Scaloni'nin büyük başarılarına bir yenisini daha ekledi. Linoel Messi'li Arjantin Dünya Kupasını alırken bu takımın teknik direktörü Lionel Scaloni takıma büyük katkı sağadı.

Dünya Kupası'nın görünmeyen kahramanları!
ad image
ad image

2022 FIFA Dünya Kupası'nda normal süresi 2-2, uzatma bölümü 3-3 tamamlanan final maçında Fransa'ya penaltılarda 4-2 üstünlük kuran Arjantin, şampiyon oldu.

Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu

Fransa'yı penaltılarla yenerek şampiyon olan Arjantin'de teknik direktör Lionel Scaloni, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Scaloni, "Çok gururluyum. Maç başlayana kadar hiç heyecanlı değildim ama maç sırasında kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.

Tarihi bir an yaşadık

Bu takım ülkemizi çok gururlandırdı. Tarihi bir an yaşadık. Şimdi sabahlara kadar eğlenelim. Messi, gelecek Dünya Kupası'nda da olmalı. Oynamaya devam etmek istediği sürece, 10 numara her zaman onun olacak" ifadelerini kullandı. Lionel Scaloni kariyerinin en büyük kupasını kazansa da Arjantin'in başındaki tek başarısı bu değildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image