Arama

Dünya Kupası'nı kaldıran Messi, PSG'de kriz çıkardı! Hangi kulübe imza atıyor?

1 yıl önce

Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in süperstarı Lionel Messi transfer görüşmelerine başlıyor. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Messi ile görüşmelere başlayacaklarını açıklamıştı fakat Arjantinli yıldızdan şoke eden bir hamle geldi.

Dünya Kupası'nı kaldıran Messi, PSG'de kriz çıkardı! Hangi kulübe imza atıyor?
ad image
ad image

Dünya Kupası'nda Fransa'yı penaltılarla mağlup ederek mutlu sona ulaşan Arjantin'de Lionel  Messi'nin geleceği merak ediliyor. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Dünya Kupası esnasında Lionel Messi ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlayacaklarını açıklamıştı fakat süper yıldızdan flaş bir hamle geldi. İşte ayrıntılar...

REKORLARI ALT ÜST ETTİ

Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de takımını sırtlayan Messi, birçok rekora ve ilke imza attı.

İşte Messi'nin kırdığı rekorlardan bazıları;

En çok maç oynayan oyuncu

Dünya Kupalarında 26 müsabakaya çıkan Arjantinli yıldız en çok Dünya Kupası maçı oynayan futbolcu unvanını eline geçirdi.

Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen 3 futbolcu

1- Lionel Messi - Arjantin (26 maç)

2- Lothar Matthaus - Almanya (25 maç)

3- Miroslav Klose - Almanya (24 maç)

En çok süre alan Messi

Lionel Messi, karşılaşmada 24 dakikadan fazla süre alarak İtalyan Paolo Maldini'yi geride bırakıp Dünya Kupası tarihinde en fazla süre alan oyuncu unvanını da elde etti.

En çok gole etki eden oyuncu

Fransa karşılaşmasında penaltıdan ağları havalandıran Lionel Messi, 13 gol ve 8 asistle en çok gole etki eden oyuncu unvanının da sahibi oldu.

Arjantin'in en golcüsü

Yarı finalde oynanan Hırvatistan maçında kaydettiği golle Messi, Gabriel Batistuta'yı geride bırakıp 13 gole ulaşarak Arjantin Milli Takım tarihinin Dünya Kupası'ndaki en golcü oyuncusu olmuştu.

ARJANTİN BASININDAN MESSİ İÇİN 2026 DÜNYA KUPASI İDDİASI

Arjantin'den Ole, şu anda kadroda bulunan futbolcuların 2026 Dünya Kupası'nda kaç yaşında olacaklarını ve turnuvada yer alıp alamayacaklarını okuyucularıyla paylaştı.

2026 Dünya Kupası'nda 40 yaşında olacak olan kaleci Franco Armani için "Kalecinin pozisyonu sahadaki diğer oyunculara göre zaman içinde daha fazla uzasa da Armani'nin bir sonraki Dünya Kupası'nda yer alması o yaşta oynamaya devam edip etmediğine bağlı." ifadelerine yer verildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image