Arama

Dünya Kupası'na Fenerbahçeli Enner Valencia damgası! Kupanın gol perdesi nasıl açıldı?

1 yıl önce

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar ile Ekvador karşılaşırken Dünya Kupası'nın ilk golünü Süper Lig'den bir futbolcunun atması Türkiye'de sevinçle karşılandı. Katar ile Ekvador arasında oynanan maçta Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia turnuvanın ilk golünü penaltı vuruşundan attı.

Dünya Kupası'na Fenerbahçeli Enner Valencia damgası! Kupanın gol perdesi nasıl açıldı?
ad image
ad image

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar ile Ekvador karşılaşırken bu maçta penaltıdan golünü atan Enner Valencia hem Türkiye'de Fenerbahçelilerin hemde milli takımının gururu oldu.  Dünya Kupası'nın ilk golünü Süper Lig'den bir futbolcunun atması Türkiye'de sevinçle karşılandı.  Katar ile Ekvador arasında oynanan maçta Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia turnuvanın ilk golünü penaltı vuruşundan attı.

Ofsayt ile sayılmadı

Al Bayt Stadı'nda oynanan A Grubu maçında Katar karşısında Ekvador adına Enner Valencia maçın 3. dakikasında ağları havalandırdı. Dünya Kupası'nın ilk maçında ilk golü atma başarısına yaklaşan Valencia'nın golü VAR kontrolünün ardından ofsayt sebebiyle sayılmadı. 

Penaltıdan golünü attı

Ancak maçın 15. dakikasında yine sahneye çıkan Enner Valencia penaltı vuruşundan Ekvador'u 1-0 öne geçirdi ve Dünya Kupası'nın ilk golünü attı. Fenerbahçeli oyuncu ülkesinin en golcü oyuncusu oldu.

Etiketler : 2022 Dünya Kupası Katar Ekvador Fenerbahçe Türkiye Süper Lig Enner Valencia
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image