Arama

Dünya futbolunun efsanevi ismi Pele hastaneye kaldırıldı? Pele'nin son durumu nedir?

1 yıl önce

Dünyaca ünlü ve tüm futbolcuların gıbta ile örnek aldığı Pele, hastanede tedavi altına alındı. Kanserle mücadelesini sürdüren Brezilya ve dünya futbolunun efsanevi ismi Pele, genel sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Dünya futbolunun efsanevi ismi Pele hastaneye kaldırıldı? Pele'nin son durumu nedir?
ad image
ad image

Bir süredir kanser tedavisi gören Brezilya ve dünya futbolunun efsanevi ismi Pele, hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Sao Paulo'da hastaneye kaldırıldı

ESPN'de yer alan habere göre; Brezilyalı efsanenin, şişlik, kalp sorunları ve zihninde yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle Sao Paulo'da hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Tedavi etkisiz ilerliyor

Haberde, Pele'nin kanser tedavisinin etkisiz ilerlediği, zayıfladığı ve kendi kendine yemek yemekte zorlandığı ifade edildi.

Tümör nedeniyle ameliyat olmuştu

Bilindiği üzere, 82 yaşındaki Brezilyalı efsane futbolcu daha önce kolon bölgesindeki şüpheli tümör nedeniyle ameliyat olmuştu.

Futbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Pele, FIFA Dünya Kupası'nı 3 kez (1958, 1962, 1970) kazanan tek futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Kızı Kely Nascimento'dan yalanlama geldi

Brezilya basınında, eski yıldız futbolcunun vücutta oluşan şişlikler ve kalp sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun ciddi olabileceği yönündeki iddialara ise kızı Kely Nascimento'dan yalanlama geldi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Pele'nin sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Nascimento, "Bugün medyada, babamın sağlığına ilişkin birçok haber paylaşıldı. Babam, devam eden tedavisinde ilaç dozunun ayarlanması için hastaneye kaldırıldı. Bazı kardeşlerim, ziyaret için Brezilya'ya gidiyor. Acil bir durumu veya yeni bir hastalığı yok. Yeni yıla doğru, ben de yanına gideceğim ve fotoğraflarını çekip paylaşacağım." ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image