Arama

Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

5 ay önce

Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz.

Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci
ad image
ad image

Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Ekinci'nin liderliği, bütün anketleri dengeleri alt üst ediyor ve "çeketimi koysam kazanırım" dönemi geride kalmış durumda. Araban ilçesinin her mahallesinde halkın gönlüne taht kurmuş olan Ekinci, sadece belirli siyasi parti seçmenlerinden değil, tüm siyasi yelpazedeki destekçilerin gönlünü kazanmayı başarıyor.

Erdal4-i65f163c38f7e6.jpg

Araban'ın Yeni Nefesi: Dr. Erdal Ekinci

Araban ilçesi, Dr. Erdal Ekinci'nin başkanlığı altında yeni bir umutla yükseliyor. 21 yıldır ilçede doktorluk yapmış olan Ekinci, her mahalleyi kucaklayan ve herkese iyilik götüren bir figür olarak tanınıyor. Seçim koordinasyon merkezi açılışı, adeta bir mitinge dönüşerek halkın coşkusunu yükseltti. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci ile yeni bir döneme hazırlanıyor.

Araban Halkının Umudu: Dr. Erdal Ekinci ve Değişim Rüzgarı

Dr. Erdal Ekinci, Araban halkının umudu haline geldi. Herkese kapısını çalan, sorunları dinleyen ve çözüm üreten bir lider olarak Ekinci, ilçenin dört bir yanında sevgi ve destek kazanıyor. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci ile değişim ve yenilenme rüzgarını hissediyor. Ekinci'nin liderliğinde, ilçe adım adım daha güzel bir geleceğe doğru ilerliyor 

Erdal2-i65f161f4d8dfa.jpg

Kapı Kapı Gezen Bir Başkan: Dr. Erdal Ekinci'nin Araban'daki İzleri

Dr. Erdal Ekinci, Araban'ın sokaklarında iz bırakıyor. Kapı kapı dolaşarak halkı dinleyen ve ihtiyaçlarına çözüm üreten bir başkan olan Ekinci, Araban'da büyük bir etki yaratıyor. Seçim kampanyası boyunca her mahalleye adım adım gezen Ekinci, halkın içinden biri olarak güven ve samimiyetle karşılanıyor. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci'nin izlerini taşıyor.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image