Arama

Cristiano Ronaldo'dan yeni bir rekor

1 yıl önce

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr forması giyen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yeni rekora imza attı. Yıldız oyuncu en fazla milli forma giyen oyuncu oldu.

Cristiano Ronaldo'dan yeni bir rekor
ad image
ad image

Euro 2024 Elemeleri'nde  Lihtenştayn ile karşı karşıya gelen Portekiz'de dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Yıldız oyuncu böylelikle futbol tarihinde en çok milli maça çıkan oyuncu oldu.

Portekiz formasıyla 197 maçına Lihtenştayn karşısında  çıkan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, bu alanda en fazla milli maça çıkan futbolcu olma unvanını da ele geçirdi.

Arjantin formasıyla 172 millli maça çıkan Lionel Messi, kendisinden bir yaş büyük olan Ronaldo'nun gerisinde kaldı. Portekizli futbolcu 197 milli maç ile rekoru eline geçirdi. Cristiano Ronaldo güncel futbol hayatına Suudi Arabistan ekibi All-Nassr ile devam ederken Lionel Messi ise Fransız ekibi PSG'de devam ediyor.

Kuveyt Milli Futbol Takımı forması giyen 38 yaşındaki golcü oyuncu Bader Al-Mutawa, Ronaldo'dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Mutawa, futbol kariyerine Qadsia SC kulübüyle devam ediyor. Yarın oynanacak olan Filipinler'e karşı hazırlık maçının kadrosunda yer almayacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image