Arama

Çılgın İcardi..! Bayern Münih'e panenka yaptı

10 ay önce

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşan Galatasaray, Mauro Icardi'nin penaltıdan attığı Panenka golü ile skoru eşitledi.

Çılgın İcardi..! Bayern Münih'e panenka yaptı
ad image
ad image

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray ile Bayern Münih, RAMS Stadı'nda karşılaştı.

Temsilcimiz Galatasaray her ne kadar maça iyi başlasa da golü bulan taraf Alman ekibi Bayern Münih oldu. Bavyera ekibi, mücadelenin 8. dakikasında Kingsley Coman'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Coman'ın attığı golden sonra rakibini adeta kalesine hapseden Galatasaray, nihayet aradığı golü karşılaşmanın 30. dakikasında buldu. Sarı-Kırmızılı takımda Mauro Icardi'nin ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası İtalyan hakem Davide Massa penaltı noktasını gösterdi.

Süper Lig'deki İstanbulspor maçında kazanılan penaltıyı Kerem Aktürkoğlu ile pasalaşarak kullanıp kaçırdığı için çok eleştirilen Mauro Icardi, büyük bir çılgınlığa daha imza attı ve bu kez başardı.

Icardi'den müthiş Panenka golü

Icardi, UEFA Şamipyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı kazanılan penaltı vuruşunu Panenka vuruşuyla gerçekleştirip 1-1'lik eşitliği sağladı. Galatasaray 1-0 mağlupken risk alarak Panenka stilini kullanan Icardi, nasıl serinkanlı, nasıl bildiğini okuyan bir yıldız olduğunu bir kez daha gösterdi.

Beşiktaş deribisinde sakatlandığı için Bayern'e karşı oynayıp oynamayacağı son ana kadar belirsiz olan Arjantinli yıldız, ağrı kesici iğne olarak bu dev maça çıktı ve golünü de attı. Icardi, böylece Galatasaray için neden vazgeçilmez olduğunu da tekrar gösterdi.

Samuel Eto'o'dan sonra bir ilk

Opta verilerine göre; Mauro Icardi, Samuel Eto'o'dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor oldu.

Etiketler : UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Galatasaray Mauro Icardi Panenka
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image