Arama

Çeber ve Konukoğlu, başarılı sporcuları tebrik ettiler

5 ay önce

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve beraberindeki heyet, Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’ni ziyaret ederek çeşitli müsabakalarda önemli dereceler elde eden öğrenciler ve öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

Çeber ve Konukoğlu, başarılı sporcuları tebrik ettiler
ad image
ad image

 

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen,  İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu,  Okul Sporları Gençler A Futbol Türkiye Şampiyonasında  namağlup şampiyon olarak, Çin'de düzenlenecek Dünya Liseler Futbol turnuvasında ülkemizi temsil etme hakkı elde eden Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Kız Futbol Takımını ve tüm sporcuları ziyaret ederek, tek tek kutladılar.  

Vali Çeber ve beraberindeki heyet, Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’ni ziyaret ederek çeşitli müsabakalarda önemli dereceler elde eden öğrenciler ve öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler. 

Adil1-i6603ce61b7303.jpg

Adil2-i6603ce6dddac7.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image