Arama

Bünyamin Bozgeyik ve Mutlu Özpineci'den Tekspor'a ziyaret

7 ay önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve Gaziantepspor başkanlarından Mutlu Özpineci, Tekspor.net'i ziyaret ederek Mustafa Teke ile Gaziantep futbolu ve sporu adına sohbet ettiler.

Bünyamin Bozgeyik ve Mutlu Özpineci'den Tekspor'a ziyaret
ad image
ad image

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve Gaziantepspor başkanlarından Mutlu Özpineci, Spor Müdürümüz Mustafa Teke'yi ziyaret ederek futbol ve spor adına sohbet ettiler. Gaziantep Futbol Kulübü'nü ve şehrimizin tüm takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep'te sporun gelişimi adına elinden geleni yapmaya devam ettiğini söyledi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında olduğu gibi milletvekili olduktan sonra da Gaziantep'in sporunun gelişmesi için çalıştığını dile getiren Bünyamin Bozgeyik, "Başka Gaziantep yok" dedi. Gaziantep futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Mutlu Özpineci ise, Gaziantep futbolunun gelişimi için amatörden profesyonele kadar herkesin kenetlenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Bünyamin Bozgeyik-i65af8d0347e97.jpg

Mutlu Özpineci-i65af8d2913415.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image