Arama

Bryan Josué Acosta Gaziantep FK'da

8 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı

Bryan Josué Acosta Gaziantep FK'da
ad image
ad image

 

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, Honduraslı Bryan Josué Acosta ile sözleşme imzaladı. Gaziantep FK'nın Başkanı Memik Yılmaz ile bir araya gelen Acosta kendisini Gaziantep Futbol Kulübü'ne bağlayan imzayı attı. 

Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 

Bryan Acosta kimdir?

24 Kasım 1993 yılında Honduras’ın La Ceiba kentinde dünyaya gelen Bryan, futbola Real Espana’da başladı. 2017 yılında CD Tenerife’ye transfer olan Bryan, daha sonra ise Dallas’a ardından ise Portland’a transfer oldu. Kariyerinde 200 karşılaşmaya çıkan Bryan, 16 gol atarken 13 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Honduras Milli Takımı’nda da 66 kez forma giyen , 2 kez de gol sevinci yaşadı. 

Bryan3-i65a535f723398.jpg

Bryan2-i65a535f5c1660.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image