Arama

Bilken Yumurta ve Kenan Uygur’a Ankara teşekkürü 

3 ay önce

Ankara Gaziantepliler Derneği‘Nin düzenlediği Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konseri’nde Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Bilken Yumurta ve Kenan Uygur’a Ankara teşekkürü 
ad image
ad image

Ankara Gaziantepliler Derneği ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konseri’nde Barak havalarıyla davetliler güzel bir gece geçirirken bu organizasyona tam destek veren Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur’a teşekkür plaketi verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın plaketini takdim ettiği Kenan Uygur’a Ankara’da yaşayan tüm Gaziantepliler ise teşekkür ettiler . 
09fa9f6d-2cad-483d-b1df-987e4da60229-i665f42aca4f73.jpg

Ankara Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, “Gecemizde bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur’a teşekkür ediyorum. Bizi her zaman destekleyen ve yanımızda olan birisi. Bu anlamlı gecede de bizlerle olduğu için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

ce1eebea-4785-4403-b9bb-7f08daf8746d-i665f42ade4191.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image