Arama

Bilal Çeker, Avrupa Şampiyonu hokeycileri ödüllendirdi

1 ay önce

2023-2024 Hokey Açık Alan Süper Lig Şampiyonu olarak Ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy II’de Temsil etmeye hak kazanan Zeugma Hokey takımı İşadamı Bilal Çeker'in destekleriyle tarih yazıyor.

Bilal Çeker, Avrupa Şampiyonu hokeycileri ödüllendirdi
ad image
ad image

2023-2024 Hokey Açık Alan Süper Lig Şampiyonu olarak Ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy II’de Temsil etmeye hak kazanan Zeugma Hokey takımı İşadamı Bilal Çeker'in destekleriyle tarih yazıyor. Zeugma Hokey takımı teknik heyeti ve sporcuları Bilal Çeker'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Zeugma hokey5-i6655cd4ddce80.jpg

16-19 Mayıs 2024 ‘de Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Şampiyon olarak Türk Hokey tarihinde bir ilke imza atan Nizip Zeugma Hokey takımı Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına girerek ülkemizi gururla temsil etti. Bu başarıyla 2025 Yılın da Ülkemiz Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Avrupa’nın en iyi takımları arasında temsil edecek olan Nizip Zeugma Hokey  takımına desteğini esirgemeyen İşadamı Bilal Çeker, kendisini ziyaret ederek kupayı hediyen eden sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Bilal Çeker, Avrupa'dan dönen Nizip Zeugma Hokey takımı sporcularına ve teknik ekibine altın hediye ederek başarılarının devamını diledi. Ziyarette bulunan spor adamı Mehmet Özsayıcı ise sporcuları tek tek kutlayarak yeni başarıları beklediklerini ifade etti. 

Zeugma hokey4-i6655cd4d4a7bc.jpg

Zeugma hokey6-i6655cd4e3e1e4.jpg

Zeugma hokey2-i6655cd4c5c586.jpg

Zeugma hokey8-i6655cdfa67994.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image