Arama

Beşiktaş'ta kadro operasyonu başlıyor

1 yıl önce

Bir çok futbolcunun sakatlandığı Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien İsmael, sahaya çıkaracağı kadroda büyük bir değişime hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta kadro operasyonu başlıyor
ad image
ad image

Bu sezon oynanan 10 maçta tam 6 futbolcusu sakatlanan Beşiktaş'ta yerli futbolcular için harekete geçildi. Sakatlıktan yakası kurtulmayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien İsmael'in sahaya çıkaracağı ilk onbirde büyük bir değişime hazırlandığı öğrenilirken özellikle yerli futbolculara şans vereceği gelen bilgiler arasında.

10 MAÇTA 6 SAKATLIK

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş, Pazartesi günü Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maça hazırlanırken bir yandan da sakatlıkları düşünüyor. Siyah-Beyazlı takım bu sezon ilk 10 haftada 6 sakatlık oldu.

VALERİEN İSMAEL KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael'in Pazartesi günü oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasında ilk onbirde kime şans vereceği merakla bekleniyor. Bu teknik adamın kadroda büyük bir rotasyona gideceği öğrenilirken sahaya çıkacak olan takımda yerli oyuncuların ağırlıkta olması bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image