Arama

Beşiktaş’ta derbi öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi moral yemeği verdi

1 yıl önce

Galatasaray ile Süper Ligin 13. Haftasında önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi futbolcularla yemekte bir araya geldi.

Beşiktaş’ta derbi öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi moral yemeği verdi
ad image
ad image

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren takımıyla birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.


YEMEĞE KİMLER KATILDI?

Asbaşkan Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın da katıldıkları yemekte; Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcular yer aldılar.


SAMİMİ BİR ORTAMDA GEÇTİ

Başkan Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen yemekte, takıma Galatasaray derbisinde başarılar diledi ardından Teknik Direktör Şenol Güneş’le birlikte Kongre Üyesi olan futbolcular Necip Uysal’la Cenk Tosun’a üyelik kartlarını verdi.

Fizyoterapist Cumhur Erol ile Malzeme Sorumlusu Erdal Erdem’in doğum günlerinin de kutlandığı birlik beraberlik yemeği hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image