Arama

Beşiktaş-Galatasaray maçına doğru! Maxim'in derbi planı

1 yıl önce

Romanyalı 10 numara, hafta sonundaki Galatasaray gayreti öncesi ekip idmanlarında vites artırdı! Deneyimli futbolcu, Vodafone Park’ta oynanacak dev müsabakanın başlangıç takımında yer almak için teknik takımdan talepte de bulunacak.

Beşiktaş-Galatasaray maçına doğru! Maxim'in derbi planı
ad image
ad image

Kara Kartal’ın orta transfer devrinde Gaziantep FK’dan kiralık olarak takımına kattığı Alexandru Maxim, Siyah-Beyazlı formayla yalnızca Trabzonspor müsabakasında birinci 11’de başlamıştı. Son olarak Ümraniyespor maçında sonradan dahil olan Rumen 10 numara, Galatasaray derbisi öncesinde gözünü 11’e dikti!Takım çalışmalarında ortaya koyduğu tesirli futbolla dikkat çeken 32 yaşındaki futbolcu, yarışta ön plana çıkmayı hedefliyor.
Olumlu cevap…
Hafta boyunca yapılacak grup çalışmalarında formayı kapmak için elinden geleni yapacak olan Maxim’in, teknik yönetici Şenol Güneş’le de görüşüp başlangıç takımında yer almayı isteyeceği belirtildi. Son maçlarda orta saha çizgisinden istediği randımanı alamayan Güneş’in de Maxim’e olumlu cevap verme ihtimalinin bir oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Etiketler : Maxim Gaziantep FK Beşiktaş Galatasaray Süper Lig Derbi
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image