Arama

Bekir Öztekin'den Gaziantepspor'a yakın ilgi

1 hafta önce

31 Mart yerel seçimlerinde Oğuzeli Belediye Başkanı seçilen Bekir Öztekin, önceki gün Gaziantepspor yönetimini ağırladı. 

Bekir Öztekin'den Gaziantepspor'a yakın ilgi
ad image
ad image

Geçtiğimiz haftalarda alınan kararla 2024-2025 sezonunda Süper Amatör kümeden yeşil sahalara dönme kararı alınan Gaziantepspor'da Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'i ziyaret ettiler. Kırmızı-Siyahlı yönetimi büyük bir samimiyetle karşılayan Öztekin, Gaziantepspor'un yıllar sonra yeniden sahalara dönecek olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Gaziantepspor'umuzun her zaman yanındayız. Yeşil sahalara dönme kararı alan efsane takım hepimizi mutlu etmiştir. Hayırlı olsun diyor ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Bekir Öztekin-Mutlu1-i663cb213bb454.jpg

Öztekin'in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci ise yakın ilgi ve alakasından ötürü başkan Öztekin'e teşekkür ederek, "Öncelikle başkanımıza yeni görevinde başarılar diyorum. Çıktığımız bu yolda ve bu önemli süreçte başkanımızın yanımızda olması bizlere ayrı bir güç kattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Gaziantepspor'umuzu en kısa sürede hak ettiği noktaya taşıyacağız" dedi. 

Bekir Öztekin-Mutlu3-i663cb2338d8b1.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image