Arama

Batuhan Şen neden gelmedi? Neden sorun çıktı?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’ne kiralık olarak gelmesi beklenen Batuhan Şen’in bugün öğleden sonra Gaziantep’e geleceği öğrenilirken bu oyuncunun gelmemekte ısrar etmesinin tek sebebinin Galatasaray ile olan alacaklarından ve sözleşmesinden dolayı olduğu öğrenildi.

Batuhan Şen neden gelmedi? Neden sorun çıktı?
ad image
ad image

Günay Güvenç’e karşılık olarak Galatasaray’dan kiralanan Batuhan Şen, bugün öğleden sonra Gaziantep'te olacağı öğrenildi. Gaziantep FK yönetimine Perşembe günü geleceğini söylemesine rağmen henüz Gaziantep’e gelmeyen Batuhan Şen’in geç gelmesindeki olayın perde arkası belli oldu. Genç kaleci Gaziantep FK ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalarken Galatasaray'ın ise 2 milyon TL civarında ödeme yapacağı ve bu konuda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle transfer sürecinin uzağı öğrenildi. 

BATUHAN ÖĞLEDEN SONRA GAZİANTEP'TE

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Günay'a karşılık olarak Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Batuhan Şen, öğleden sonra şehrimizde olacak. Bu futbolcunun Pazar günü ise takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı öğrenildi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image