Arama

Avrupa'nın zirvesinde Trabzonspor var! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kaçıncı sırada?

1 yıl önce

Son olarak ligde Sivasspor’u tek golle mağlup eden Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, yenilmezlik serisine devam ederken Avrupa’da da zirvenin sahibi oldu. Bordo-Mavili takımın aldığı başarılı sonuçlar Avrupa’da da zirve yaptırdı.

Avrupa'nın zirvesinde Trabzonspor var! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kaçıncı sırada?
ad image
ad image

Süper Lig ekibi Trabzonspor, ligin 11. haftasında Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürürken Avrupa'da da zirveye ulaştı. Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri yenilmezlik serisine devam etti.  Sahasında 594 gündür mağlup olmayan bordo-mavililer, ligde sahasındaki yenilmezlik serisini de 30 maça taşıdı.(19 galibiyet 11 beraberlik)

TRABZONSPOR AVRUPA'NIN EN İYİSİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre,  devam eden en uzun iç saha yenilmezlik performansına sahip olan Trabzonspor, majör ligler ve Süper Lig'in baz alındığı değerlendirmede 118 takım arasında adını zirveye yazdırdı. Bordo-mavili ekibe en yakın sekansı 29 maçla Liverpool yaparken, Paris Saint-Germain 27 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.

FENERBAHÇE DE YER ALDI

Karadeniz ekibi, Manchester City(12), Bayern Münih(12), Union Berlin(11), Lens(11), Real Madrid(9), Juventus(9) ve Napoli(8) gibi Avrupa'nın devlerini arkasında bıraktı.
Jorge Jesus ile sahasında 13 karşılaşmada yenilmeyen sarı-lacivertliler, Avrupa'nın bu istatistikte en iyi 4. takımı oldu.

Etiketler : Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray Avrupa Süper Lig Bayern Münih Manchester City Union Berlin Real Madrid Juventus( Napoli
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image