Arama

Arda Güler'in golü dünya gündeminde

2 hafta önce

Milli Takımımız, uluslararası bir futbol karşılaşmasında Gürcistan'la mücadele etti. Genç yıldızımız Arda Güler'in 65. dakikada attığı şık gol, dünya genelinde spor severlerin dikkatini çekti.

Arda Güler'in golü dünya gündeminde
ad image
ad image

Bu unutulmaz an, Arda'nın Real Madrid'deki takım arkadaşları başta olmak üzere, geniş bir spor camiası tarafından heyecan içinde sosyal medyada paylaşıldı. Arda maç sonunda yaptığı açıklamada, "İnanılmaz hisler içindeyim" ifadelerini kullandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Gürcistan ile karşı karşıya geldiği bu önem rastladığımız maçta dã c1-1 gibi üstün bir skorla galibiyeti elde etti. Takımımızın golleri Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler'in ayaklarından geldi.

Maçın ardından Arda Güler, yaşadığı coşkuyu şu sözlerle ifade etti: "İnanılmaz hisler içindeyim. Hayalini kurduğum bir golü atmanın sevinci içindeyim. İnsanlara mutluluk yaşatmak benim için çok önemli. Bu mutluluğu tüm taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Antrenman sonlarında özellikle şut çalışıyorum ve bu çalışmaların meyvesini böylece toplamış oldum."

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Real Madrid'in file bekçisi Thibaut Courtois'nın paylaşımı:

arda-i66729867b62dc.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image