Arama

Andrea Pirlo, yedikleri gollere isyan etti

1 yıl önce

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Gaziantep FK maçında yaptığı açıklamada, "Bu tip goller de yerseniz maçlar böyle oluyor" dedi. Pirlo, takımının Gaziantep Futbol Kulübü'nden yediği gollere isyan ederek, bu gollerle ancak bu kadar bir sonuç alınabileceğini söyledi.

Andrea Pirlo, yedikleri gollere isyan etti
ad image
ad image

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettiği Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı.

"Yemememiz gereken bir goldü"

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Analiz edilecek çok bir durum yok. İstediğimiz gibi başladık. 2 tane pozisyon da bulduk. İlk duran topta konsantrasyon ve dikkat hatasıyla sebebiyle golü yedik. Sonra aynı tipte gol yedik. Devam eden maçta 2-2’yi bulduk. Tam oyunu elimize alacağımız sürede yine bir gol yedik. Yemememiz gereken bir goldü. Maç da böyle bitti. Tam kontrolü elinizde tutacağınız yerde bu tip goller de yerseniz maçlar böyle oluyor maalesef" şeklinde konuştu.

Etiketler : Gaziantep FK Fatih Karagümrük Andrea Pirlo Gol Beraberlik Süper Lig
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image